Et meget langt og temmelig usædvanligt forløb har fundet en delvis afslutning, efter at selskabet Dansk Gourmetkød ApS 25. november blev taget under konkursbehandling af Retten i Holstebro.
Dansk Gourmetkød med adresse på havnen i Struer havde på konkurstidspunktet stort set ingen aktivitet - men var til gengæld indehaver af 18 tons kød på lager -...
Ny konkurs i virksomhed i indædt konflikt med Fødevarestyrelsen
"Hvis man ville lukke ned for dansk andeproduktion, så er det lykkedes," siger direktøren i virksomheden, som nu er under konkursbehandling
Det er længe siden, at der blev slagtet ænder på havnen i Struer. Dan Duck gik konkurs i 2021 og nu har efterfølgeren Dansk Gourmetkød også måttet kaste håndklædet i ringen. Arkivfoto: Astrid Dalum, Ritzau Scanpix
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement