23948sdkhjf

Ny konkurs i virksomhed i indædt konflikt med Fødevarestyrelsen

"Hvis man ville lukke ned for dansk andeproduktion, så er det lykkedes," siger direktøren i virksomheden, som nu er under konkursbehandling
Et meget langt og temmelig usædvanligt forløb har fundet en delvis afslutning, efter at selskabet Dansk Gourmetkød ApS 25. november blev taget under konkursbehandling af Retten i Holstebro.

Dansk Gourmetkød med adresse på havnen i Struer havde på konkurstidspunktet stort set ingen aktivitet - men var til gengæld indehaver af 18 tons kød på lager -...
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.601